Dekker Watersport Facebook Dekker Watersport Twitter Dekker Watersport Pinterest
Neem contact met ons op.
Raymarine Flagstore
NauticLED

Dekker Watersport verkoopt buitenboordmotoren van Mercury, Torqeedo en Minn Kota. Mercury motoren staan voor schone werking, extra zuinig, schokloos en stil. Het lage brandstofverbruik betekent lagere werkingskosten. Benzine en olie worden nergens gemengd. Wist u trouwens dat Mariner en Mercury uit dezelfde fabriek komen....

Torqeedomotoren zijn op dit moment de meest efficiënte buitenboordmotoren die er op dit moment op de markt zijn. Elektromotoren hebben veel minder interne verliezen dan verbrandingsmotoren en doordat de schroef rechtstreeks op de as zit gemonteerd, gaat er ook geen vermogen verloren in de overbrenging. Tot slot hebben Torqeedo-motoren ook een veel efficiënte schroef.
Een laatste veel gebruikte indicator is de statische stuwkracht van een motor die wordt uitgedrukt in kilogram (kf) of Newton (N). In vergelijking met schroefvermogen en overall efficiency is dit veel minder betekenisvol omdat de statische stuwkracht alleen een indicatie geeft van het maximale gewicht van de boot die de motor kan verplaatsen maar niet welke snelheid je daarmee kunt halen.

De Minn Kota Endura modellen zijn al vele jaren de meest populaire elektromotoren van Minn Kota. Door het eenvoudige bedieningsgemak, betrouwbaarheid een vriendelijke prijs is de Minn Kota Endura één van de meest verkochte modellen.


Geen verzendkosten bij besteding boven de 50 euro.
 
Dekker iCatalogus
 
Dekker Watersport Magazine