Dekker Watersport Facebook Dekker Watersport Twitter Dekker Watersport Pinterest
Neem contact met ons op.
Raymarine Flagstore
NauticLED

Bynolyt Searanger III 7 x 50 met kompas

De fraaie compagnon van de Searanger II is niet alleen maar fraai, het is ook een eersteklas werkpaard als het om presteren gaat...
Naar bestellen Meer informatie

Gerelateerde producten aan uw keuze

Meer informatie over Bynolyt Searanger III 7 x 50 met kompas

Bynolyt Searanger III 7 x 50 met kompas

De fraaie compagnon van de Searanger II is niet alleen maar fraai, het is ook een eersteklas werkpaard als het om presteren gaat tijdens de plezier- en beroepsvaart. Uiteraard is de kijker waterdicht en gevuld met droog stikstofgas tegen inwendig beslaan van de optiek. De Searanger III heeft een speciale hydrofobische coating op de buitenzijde van de lenzen. Hiermee wordt een goed beeld ook onder natte omstandigheden gegarandeerd. De hydrofobische coating werkt op lenzen van de objectieven en oculairen als een lotusblad. Waterdruppels die op de lenzen terechtkomen, kunnen zich hier niet aan hechten en parelen eraf. De grote uittreepupil in combinatie met de ruim gedimensioneerde oculairen garanderen ook bij flinke golfslag en de daarmee gepaard gaande beweging, dat het grote beeldveld rustig te overzien blijft. De kijker is voorzien van het zogenaamde "individual focusing" systeem. Dat wil zeggen, dat u met behulp van de comfortabel brede instelringen elk oculair apart scherpstelt, waarmee u heel precies van 9 meter tot oneindig scherp kunt stellen. Dat scherpstel systeem garandeert tevens een optimale afdichting van de kijkers. In het heldere grote beeldveld (7.1 graden dat wil zeggen 126 m/ 1000 m) ziet u links onderin een schaalverdeling waarop de kompaspeiling in graden is geprojecteerd. Daarvoor zorgt het degelijke, geïntegreerde en gestabiliseerde Suunto kompas. Zelfs 's nachts is zichtnavigatie met dat kompas mogelijk, want de kijker heeft een ingebouwd zacht rood lichtje, dat u zelf kunt in- of uitschakelen om de schaalverdeling af te lezen. Omdat uw ogen bij nacht weinig gevoelig zijn voor zwak rood licht bederft het lichtje het nachtzicht van uw ogen niet. Met de kijker kunt u ook hoogte- en afstandmetingen uitvoeren. De kijker optiek is voorzien van meerlaagscoatings en van BAK 4 prisma's. Dat garandeert grote lichtsterkte en een fraaie contrastweergave. Die twee eigenschappen kunnen u 's nachts bij levensbedreigende situaties uitkomst bieden. Ook aan de ergonomie van het kijkerhuis is veel aandacht besteed, zodat u ook onder zware omstandigheden in de kou met handschoenen aan alle functies van de kijker makkelijk kunt benutten. Dat alles maakt de Searanger III een bijzonder gebruiksvriendelijke kijker, waar ook kinderen goed mee uit de voeten kunnen. De objectiefkappen zitten vast aan het kijkerhuis bevestigd, zodat u zich daar nooit om hoeft te bekommeren. De donkerblauwe rubberbekleding voelt niet alleen prettig aan, het zorgt ook voor extra schokbestendigheid van de kijker. Deze robuuste watersporter wordt inclusief tas en drijfriem geleverd.

 Meer info

Bestel hier

Extra services

WANNEER KOMT MIJN ORDER?

Bestelt u op werkdagen voor 16.00 uur, dan heeft u uw bestelling vrijwel altijd de volgende werkdag in huis. Bij elk product vindt u de real-time voorraadstatus van ons magazijn. Staat hier goed leverbaar dan is het voorradig en versturen wij het dezelfde werkdag. U kunt tijdens het bestellen ook in het opmerkingen veld een andere dag aangeven tot maximaal een week vooruit. Niet een tijdstip, alleen de voorkeursdag. Na de bestelling ontvangt u nog een track and trace code met de voortgang van Post.nl U kunt zelfs zien waar de pakketbezorger dan is.

BEZORGING OP ZATERDAG

Bestellingen die worden betaald bij de postbode (onder rembours) worden door Post.nl niet op zaterdag geleverd. Voor iDeal geldt deze beperking niet.

OPHALEN IN ZAANDAM

U kunt in onze webshop er ook voor kiezen om het apart te laten zetten. Wij leggen uw bestelling op naam apart voor een periode van 14 dagen.

NIET GOED BETEKENT BIJ ONS GELD TERUG!

Bent u niet tevreden over een artikel wat u bij ons heeft gekocht. Breng of stuur het binnen 30 dagen terug in de originele verpakking met kassabon of factuur. U krijgt uw geld terug. Boeken, kaarten en CD-roms uitgesloten.

VERZENDKOSTEN

Nederland <10kg <20kg <30kg
Rembours € 10,00 € 15,00 € 20,00
iDeal Gratis** € 7,50 € 10,00
Belgie € 10,00 € 15,00 € 20,00

 ** Bij besteding vanaf euro 50,00

Geen verzendkosten bij besteding boven de 50 euro.
 
Dekker iCatalogus
 
Dekker Watersport Magazine