Alle assortimenten
Blogs Renskib poets- en bootonderhoud demodag 12 maart 2022
Renskib_demo_header.jpg

Renskib poets- en bootonderhoud demodag 12 maart 2022

Op zaterdag 12 maart komen de experts van Renskib naar Dekker Watersport voor een interessante en informatieve poets- en bootonderhoud demodag.

Bij onze watersportwinkel in Zaandam ligt een Bavaria 34 aan de wal waarvan Renskib de opbouw gaat polijsten en sealen volgens de Renskib methode. Hierbij is er extra aandacht voor het terugbrengen van de originele diepe glans van de verweerde blauwe striping. Voor vele booteigenaren een bekend probleem!


Hoe krijg ik doffe en verkleurde plekken van mijn boot? Glans!

In de winkel krijgen we veel vragen over bootonderhoud en doffe of verkleurde gelcoat of lak. Wat kun je eraan doen en wat kun je verder doen om je boot voor langere tijd goed te onderhouden en te beschermen tegen vuil en invloeden van buitenaf zoals UV straling? Renskib heeft het antwoord: echte glans! En dan geen tijdelijke glans van een schoonmaak product maar de glans die ontstaat door het polijsten van de boot zelf. De gelcoat of lak wordt op deze manier duurzaam hersteld met Renskib. Hierdoor is de boot écht glad en voortaan heel gemakkelijk schoon te houden.

Goed om te weten: alle Renskib schoonmaakproducten voor de watersport zijn vrij van schadelijke stoffen en vriendelijk voor het milieu, jezelf, maar ook voor materialen aan boord en bijvoorbeeld een boottrailer.


Renskib poets demodag

Tijdens deze poets- en bootonderhoud demodag laten de experts van Renskib zien wat je kunt bereiken door middel van het Renskib stappenplan. Er zijn drie demonstratie rondes waarin de Renskib methode stap-voor-stap wordt uitgelegd en de opbouw van een Bavaria 34 wordt gepoetst. De demonstratie rondes vinden plaats om:

10.00 uur

12.00 uur

14.00 uur

Tussen de demonstratie rondes is er tijd voor persoonlijk bootonderhoud advies en het stellen van vragen. Neem gerust foto’s en/of filmpjes mee van je boot. Op deze manier kunnen de Renskib experts een goed en passend advies geven. 


Alle Renskib producten zijn verkrijgbaar en op voorraad in de winkel. 

Wanneer: Zaterdag 12 maart van 09.30 tot 16.30 uur

Waar: Dekker Watersport, Pieter Ghijsenlaan 4, 1506 PV  Zaandam

Vooraf aanmelden is niet nodig.


Meer lezen over de Renskib bootonderhoud methode:

https://www.dekkerwatersport.nl/blog/item/je-boot-glanzend-winterklaar-maken-613/

https://www.dekkerwatersport.nl/blog/item/zelf-professioneel-je-boot-poetsen-523/






28-02-2022